fredag 20 mars 2009

Horoskop, tror ni på sånt?

I denna horoskop ska man tydligen få bättre beskrivning eftersom man anger datum och även födelsetid, så jag gav det en chans:) Dock är det inte lätt att leta upp min födelsestad, så jag tog det som fanns, kanske är det som gör att det inte alltid stämmer?

Iallafall, här kommer HELA sanningen om mig:P En del stämmer faktiskt:) Ni kommer nog märka det som jag VET inte stämmer.

Horoskop

Fysisk energi och mod. Starka passioner. Regeneration och förbättring. Starka sexuella drivkrafter.Svagheter: hon är misstänksam, trotsig, extremistisk: hon har en hämndlysten natur. Kan bli våldsam.

Äktenskap eller att bo tillsammans med någon med överlägsen intelligens.Hon är djärv och vet att ta risker, har mod att handla efter sin överygelse, är ärlig, imponerande och skarpsinnig. Hon har ett välutvecklat sinne för och respekt för rättvisa.

Organisationsförmåga. Selektiv i val av vänner, men påverkas inte av dem. Smak för storslagenhet.
Svagheter: föränderliga och talrika känslor. Emotionell instabilitet, stolthet.

Hon tycker om nöjen, förströelser av alla slag. Känslolivet är rikt. Hon älskar barn, och kommer att ha många. Hon kommer att vara självlärd.

Demokrat, filosof, tolerant, respekterar lagar. Tycker om utlandsresor. Tror att allting lär en något.
Svagheter: rättfram natur, som tycker om äventyr och kommer att ta ett språng ut i farliga och riskfyllda företag.

Hyser en fruktan för döden, men vem gör inte det? Nätterna kan vara plågsamma för henne. Hon tycker om forkning, undersökning, efterforskningar. Studier väl skötta.

Kärleken är uppriktig. Hon är i grunden attraherad av dem med problem, vilket komplicerar livet eftersom hon tar på sig dessa människors problem.
Hennes känslor är djupa, stabila, solida, slutgiltiga. Hon är inte särskilt öppen och kan vara melankolisk.
Svagheter: hon har en tendens att hålla tillbaka känslor, hon är för reserverad och är rädd för att bli besviken i kärleken.

Finner kärleken utomlands eller gifter sig med en utlänning.
Förfinat sinne, hon tycker om konst, hänförs av vackra ting. Hon är mycket lycklig utomlands.

Hon är obeveklig, rigid. Hon är mycket bestämd, behärskar sig, iakttar och är väldigt vaksam. Hon har en väldig ansvarskänsla.
Svagheter: hon har en hämndlysten karaktär, är hård och bitter.

Hon uppnår sina ambitioner. Hon är impulsiv och strävar framåt utan att tänka. Hon påbörjar någonting nytt utan att nödvändigtvis avsluta det senaste jobbet. Hon tycker om att dominera och saknar diplomati vad vänner och yrkesmässiga förhållanden beträffar.

Hon har väldiga yrkesmässiga aspirationer. Hon tycker om att styra, organisera. Hon är korrekt, dygdig, samvetsgrann och värdig.
Svagheter: utan tvekan för girig, angelägen om vinst.

Hon kan inte anpassa sig till ett enformigt eller ett ovisst liv. Hon tycker om bekvämlighet. Hon kan avancera i riktning mot en ledningsposition, en prestigeställning. Hennes framgång bygger vidare på den uppnådd av föräldrarna eller på hennes hemort.

Observant, självbehärskad, oförsonlig, tuff, metodisk, en forskare, en undersökningsarbetare. Massor med mod, självsäkerhet och kan behålla sitt lugn.
Svagheter: gör inga eftergifter eller kompromisser. Hon kan bli en fanatiker för en troslära, ett parti, arbete eller en religion.

Förhållanden, äktenskap kommer sannolikt inte att vara givande. Hon gifter sig tämligen sent men hennes känslor är uppriktiga och stadiga. Hon är uthållig, metodisk och ihärdig, vilket bringar yrkesmässig framgång.

Hon är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Hon är intresserad av forntid, arkeologi, historia. Hennes finansiella situation har sina toppar och dalar, vilket ett arv kan förbättra.

Tycker om långa resor, utländska saker, vatten.

Intresserad av konst, har höga ideal och en väldig attraktion till längre sjöresor.

Väldig sexuell aktivitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar