fredag 20 mars 2009

Busig

Nu var det ju nästa vecka jag ska vara borta, så fort blir ni inte av med mig!

Idag var det riktigt härligt ute, jag gick tom. hela vägen till jobbet, istället för att ta buss som jag brukar! (Vanligtvis är det svinkallt när man just har vaknat till efter resan o ska ge sig ut i det fria igen) Nu är det bara att konstatera - våren är här! Och idag är det dessutom vardagsjämning, så skönt det är att hinna hem medan det fortfarande är ljust! (främst för att man slipper leta upp lamporna, haha)

Känner mig lite busig idag, tog en liten paus på jobb för att införskaffa lite saker o tacka min chef med för att han har varit sån klippa o hjälpt mig med praktiken:) Jag älskar göra presenter jag vet folk uppskattar, det blir dubbelt så roligt då:) Och jag hoppas min tanke blir uppskattad iaf:) Fast det vet jag inte förrän på måndag, då är han tillbaka på jobb igen.

Nu hoppas jag också att älsklingen kommer på besök snart! Tur Helsingborg blir så fint på våren och sommaren, klart man vill hit:) Längtar...:)

Jag har lyckats göra så man slipper långa adresser på bloggen, dock vet jag fortfarande inte hur :S Men i inlägget nedan ska det iallafall fungera:)

Även om det är vår o fint så fryser jag som satan, måste ta en varm dusch o säga adjö till datorn nu! Pussar!

//I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar