lördag 28 februari 2009

Fjuktkaka

Jaa, idag kan man ju säga att jag var duktigare än någonsin, satt på skolan från 11 till kl. fem och kom iaf en sida framåt på räknedelen! Meeen, du, det är faktiskt mer framsteg för mig än på länge;)

Sen blev det matlagning hos mig, en rätt med ägg, schpenat och grädde, mumsigt värre! Vänta, glöm nu inte pommes - det hade vi också:) Och skumpa:)

Just därför lägger jag in denna roliga text jag fick på mail av Linda för jättelängesen, o eftersom jag inte längre hittade den i min inkorg så sökte jag på nätet^^

Lättlagad och trevlig FRUKTKAKA
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaftnötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål.Kolla whiskyn genom att smaka.

Häll whisky i ett decilitermått och drick.Upprepa.Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt…Schätt på elvischpen igen.
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.Schila citronsaften, lägg till en mat…sched… och schå socker,eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, och … schå kolla schenwhiskyn.
Gå å lägg dej… Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka

När jag försökte läsa den skrattade jag så tårarna sprutade, vad kul det kan bli med lite whichsky! O nu bakar Anna alkoliserade blackrussian brownies med vodka och kalúha som vi ska ha till våra white russians! Shit vad det är dumt att det är fortfarande vinter ute, hade inte sagt nej till en utgång nu)))))

Ni får roa er utan mig, mina schnyggingar;)

//I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar