söndag 8 februari 2009

Fem timmar

Så länge har vi gått runt på Väla idag, inklusive en lunch. Det är överraskande hur fort tiden kan gå, men det var ganska skönt att bara gå runt och inte behöva just leta efter något. Jag behövde bara en sak och det hittade jag ganska snabbt, sen har vi gått i nästan varenda affär och kollat på kläder, inredning, skor och annat smått och gott. Tur är att allt är i så tråkiga former och färger nu till våren, man sparar massa pengar^^

Hade det varit lika varmt ute som förra året så hade det kanske blivit mer kläder, både de avdammade ur garderoben och de i affären. Tittade tillbaka i bilderna och såhär i februari förra året började vitsipporna blomma och gräset blev grönare, och allt annat allmänt trevligare. Men en kall och lång vinter är ju ett tecken för en varm och trevlig sommar (om det nu fortfarande stämmer), så något positivt har man ju att vänta sig.

Denna bilden är daterad 1:a mars, och dit är det ju inte långt nu!

Tillbaka till affärerna; kan ni motstå en lätt silkesklänning med fin skärning/urringning, som dessutom kommer försvinna ganska snabbt om ni inte adopterar den in till er sommargarderob? Inte jag heller. Den och en kjol fick bli dagens kap. Det är tur att Väla är så långt bort och stan med, verkligen mycket tur för mig idag:) Fast hjälper inte just när man är på Väla!

Får passa på och dammsuga nu när snabeldraken är tillbaka i tvättrummet, inte ofta man ser den där nuförtiden!

Bus och puss! //I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar