lördag 14 februari 2009

Love!

Det var väldigt mysigt men också svinkallt ute idag, så alla ljustillställningar orkades inte med, det får bli en promenad till imorgon. Huvudsaken är att vi hann till bildspelet vid Kärnan, det var häftigt! Har fått med den på film så ni med får kika:) Ska dock ladda upp den imorgon istället, det tar väldans tid!

I mitten av filmen blev det lite skakigt, både för att jag var trött i armen och att det stod en limousine bakom oss och skulle förbi och fram, tre bröllop var det ju också idag:) Fast de orkade vi inte stå och kolla på, mest för att det var kallt. Hjälpte inte så mkt att vara varmt klädd, mer att man skulle röra sig hela tiden.

Fick en gulleplutt av Anna idag, vilken söting! han ska få sitta brevid sängen, på sängbordet:))))) Kanske man ska skaffa sig en levande snart med:-P Speeddating på The Tivoli på söndag ju;) Funderar nästan att gå dit o kolla iaf! Och käka brunch, någon som vill följa med? Lämna tassavtryck här i såfall!

Har en film till, med dansare, ganska fint var det med faktiskt. Fast den tar jag också imorgon;)



Lite bilder, min kamera är lite dålig på att ta bilder i mörkret, eller så är det jag som känner till inställningarna för dåligt:S Iallafall: först ut, dansare. På andra bilden ser man ganska dåligt, men det är en häst som gick uppför trapporna, lite häftigt faktiskt, visste inte att hästar kunde gå i trappor!







Sedan fick vi lysande hjärtan på vår väg vidare ner mot stan
, fast balen i stadsparken missade vi, av samma anledning som annat, kallt!









Både villan och polishuset var upplysta










Och det fanns flera blomuppsättningar, även vid biblioteket, men där var mycket folk, så det tar vi imorgon:)









Vackra kristallkronor, imorgon ska jag ta bild när de lyser upp parken också!










Och dessa hittade vi på väg hemåt, bears on the streets:) och massa fotavtryck med!







Hoppas ni har haft det fint idag, sötnosar.

Kärlek, I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar