måndag 18 augusti 2008

Fuktigt

Denna och nästkommande veckan blir det verkligen fuktigt, för jag sitter och läser massor massor om fukt och fuktskador. Lagom trevlig sysselsättning såhär på sensommaren-höstkanten.
Jag ser iallafall fram emot att bli klar med denna tentan och aldrig mer behöva tänka på den (unreal). Idag blev det nästan en arbetsdag - sju timmar på skolan. Sövande bok och sömnigt ljud av regnet som sköljde glastaket, tur att det klarnade upp när man skulle hemåt. Då var det sådär lagom fuktigt:)
I helgen blev det som tidigare nämnt en Takida-konsert åtföljt av ett eld-show med galna clowner/pyromaner. Det blev mycket uppskattat:) Eldlågor i den kalla, mörka kvällen, snygga killar (vissa iallafall) och passande ljudeffekter. Tyvärr är mobilkamera helt värdelös i mörker, så det blev inga bra bilder.

Och igår blev det massa fina bilar att titta på. Fast tillslut blev man så trött i benen och lagom mätt på specialbyggnationer och bilar som inte hade något speciellt med sig att man bara ville hem. Men en och annan söt och trevlig bil fick jag med på kort:)

Uppifrån och ner: en söt rostbubbla, en fullproppad bagagelucka (I wanna) och en liiiten gul bil:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar